lördag 19 december 2009

Lördag på Brandstation

Sitter på vårt fina julpimpade kontor med blinkande lampor i massor av färger och hela taket fullt av kulor och glirr. Kollar ut på det fina snöfallet och önskar att snön föll på en kulle och jag va där ute. Fast är ändå rätt nöjd att sitta inne i värmen och mysa. Har avverkat drygt 5 av 22 trötta timmar, rätt gött ändå. Tiden och vi lunkar på.
Julklapparna slår in sig själv hemma har jag hört och snabeldrakedamsugaren kör solorace tätt följd av moppen och skurhinken. Diskborsten jobbar flitigt och tvättkorgen har tagit en stärkande promenad bort till tvättstugan. Kontokortet är ute på stan och inhandlar en säng samt några sista julklappar. Ahh Julefrid!
Jag jobbar väl vidare då...
Lördagdygn - man har ju inte väggen i närbild

söndag 13 december 2009

Åter Sthlm

Anlände storstan ikväll. Satt på tåget som gick åt fel håll med mycket blandade känslor, så där så det kryper i kroppen. Men när jag fick låsa upp min dörr och landa i min alldeles egen och underbara lägenhet då var jag ändå hemma på något sett.

måndag 7 december 2009

Livstecken från bubblan

I bubblan och njuter utav bara den!
Det är snö, skidåkning, goa fina vänner och massa skoj. Åkt skidor i fina snöfallet idag. Jag och Johan ligger utslagna i varsin fotölj och poppar musik.
Snart kommer mina underbara fina värdtjejor hem från jobb och utbildning. Då blir det mys och middag.
Igår hade vi andra-adventsmys med glögg och nybakade lussebullor...mmm så gott.
Kan man ha det bättre? Nej jag tror inte det. Nu mår jag bara sååå himla bra.

onsdag 2 december 2009

10 kronor

Imorgon (läs idag) åker jag med en gigantisk packning till Lyckovallen och Sälenbubblan! mmm underbart. Jag ska bara packa klart först...